• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Morphasella

Members
  • Content count

    788
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About Morphasella

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 06/28/88

Contact Methods

  • MSN theghostlycrimer
  • Website URL http://www.msn.com
  • Yahoo theghostlycrimer

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Seksyen 27, Shah Alam.
  • Interests Ape lagi... Komputer ar... Tapi tak cukup ilmu lagik... Sebab tuh ar aku join putera nih.... Lagi satu... aku minat bhgn designing kereta.. ala ala design kereta merc la.. kalo kat u nak amik course apa eh?? aku minat civil, chem, elec engineering... aku jugak minat jadi dokter... aku tgh penin mana satu nak pilih sebagai masa depan... +penin bila org kata matriks x berapa elok... ta tau mana nak masuk... kalau buleh, nak belaja sumer sekali.. ala ala tokoh islam dolu2 al-khawarismi, ibnu khaldun, ibnu
Morphasella has no recent activity to show