• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

TOYSЯUS

moderator
  • Content count

    1513
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

62 Baik

About TOYSЯUS

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 10/12/04

Profile Information

  • Gender Male
  • Location sini
  • Interests Paranormal Studies

Recent Profile Visitors


30765 profile views

Status Feed



  1. K.A. » TOYSЯUS

    spam... spambok

    spamtoy

    spampom

    spamlor

    spamma

    spammer

    spamrokok

    spamspam

    spam ape?

    spam wall?

    spam wallape?

    spam wall u ler?

  2. TOYSЯUS

    Cantik dan menarik! Skin forum yg ni.

    1. maa93

      sokong

  3. TOYSЯUS

    mcm mana la roBot boleh terlepas masuk forum ni, sdgkan masa nak register kan ada Captcha.. hmm pelik2..

    1. Show previous comments  1 more
    2. FryShadow

      mane?

    3. K.A.

      da jumpe... leportttt

    4. TOYSЯUS

      kat multimedia...

      orang kah, bot kah?

      mcm bukan orang je sbb dari aritu org2 ni baru join terus post tutorial yg sejenis, di multimedia.

      mcm sindiket. hurm.

  4. TOYSЯUS

    alahai ada org terasa hati la plak.. xnak jd mod la cmni.. susah la.. :(

    1. K.A.

      ala, biase la,... pretend takde pape je abe totoy :D

      bukan senang nak puas kan semua orang

    2. TOYSЯUS

      namo.. nak merajuk jugak mcm diorg.. :(

    3. K.A.

      i polo la kalo macam tu

  5. TOYSЯUS

    meter kenderaan sampai 220 kan? utk ape ek kalo xleh nak bwk smp 220? perhiasan? he he he

    1. Show previous comments  1 more
    2. TOYSЯUS

      tp..... tp aku tak sayang ko..

      waakakakaka...

    3. akuccputsedut

      aku sayang ko.. so letak le nama aku yek... wakakkakakakaka....

    4. TOYSЯUS

      hahahahahahahahahaha

  6. TOYSЯUS » K.A.

    haha amoya tade, tomoi ade.. mau ka?

  7. K.A. » TOYSЯUS

    bak amoy satu ke dua

  8. TOYSЯUS » K.A.

    kehkeh...

    rasa sayang pulak nak tukar nick..

    alang-alang, tunggu new year la terus..

    hahaha.

  9. K.A. » TOYSЯUS

    mane name baru nyer/???

    al-totoy??

  10. TOYSЯUS » K.A.

    kahkahkah.

    zar al-totoy nnt org panggil zar. xbesh.

    haha.

  11. K.A. » TOYSЯUS

    hahah, meh la, tukar jadi zar al-totoy...

    sedap name tu

    kalo makan ngan meegi tomyam lagi best huhuhu

  12. TOYSЯUS » K.A.

    waaaaaaaaaaaaaaa abam K.A. suda tuker nickname kaa.. haha. Saya mau tukar juga lah! :P

  13. zsuax » TOYSЯUS

    bro camne nak dapatkan Emoticon Control banyak2 icon tu?

  14. akuccputsedut » TOYSЯUS

    wakakakakka... totoy lawak arr thread yang hang close tuh... hahahahha

  15. TOYSЯUS » Mr_Iz

    sama kita...

    Selamat Hari Raya

    Maaf Zahir & Batin

  16. Mr_Iz » TOYSЯUS

    Selamat hari raya Aidifitri kuman.

    Maaf Zahir dan Batin.

  17. Miss U.A » TOYSЯUS

    totoy budak baik....

  18. TOYSЯUS » Mr_Iz

    aha tau xpe.

    aku pun dah berbulan2 tak jenguk irc..

    KITT? oh noes! hahaha.

  19. Mr_Iz » TOYSЯUS

    hehe..ingat pun..IRC dah berkubor tak leh hello2.hehe.

    kirim salam kat KITT ye..haha

  20. TOYSЯUS » Mr_Iz

    hehe.

    igt la jugak sir_faiz kan..

    tapi sbb da lama tak hello2 rasa mcm baru kenal balik..

    haha

  21. Mr_Iz » TOYSЯUS

    heheh.adelah.ko mesti tak ingat dah aku.

    tula masing2 tukar name.

  22. TOYSЯUS » Mr_Iz

    erk mcm tu pulak..

    unik ke aku punya post. hahaha.

  23. Mr_Iz » TOYSЯUS

    oh..insyaAllah masih ingt..tgk pade post ko aku dah leh kenal.haha.