• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Helghast

Moderator
  • Content count

    3183
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

31 Baik

About Helghast

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 03/09/81

Contact Methods

  • Website URL http://
  • Yahoo loy_azloy
  • Skype hellghast

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Muar Johor,now assault on precint 18 putrajaya

Previous Fields

  • Nama lain tun loy_azloy

Recent Profile Visitors


28284 profile views

Status Feed



  1. Helghast

    Saya suka ayam goreng! jika boleh saya nak bercinta dan berkahwin hidup bahagia dengan ayam goreng!

    1. Roy Azloy

      testing to,

    2. akuccputsedut

      test test

    3. Helghast

      demm

  2. Helghast

    terima kasih kepada yang sudi meng add saya,jangan malu2 untuk berinteraksi...

  3. Helghast

    on my way to toilet!!!

    1. akuccputsedut

      Flush...!!!

    2. hampeh

      da keluar toilet blom. kena la update wei.ahahahah

  4. Helghast » Guest

    thanks for the add.selamat berforum...jangan malu2 nak bertanya...

  5. Helghast

    anjakan gaji sudah tentu...tgh pikir nak naik pangkat aje ni huhu...

    1. K.A.

      loy, ade keje kosong? :P :p

    2. Helghast

      keja kosong belum kuar,try mohon SPA la minta bahagian perikanan...ramai yang tak minta sebab dia ingat kena keja dengan nelayan

    3. akuccputsedut

      so hang keje ngan pekebun ke sekarang..??

  6. Helghast » RiEnAfRiEnA

    selamat datang ke putera.com diharap dapat selalu singgah disini...

  7. Helghast

    result PTK aku...ehem...hehehe!!! yeay!!! markah penuh!!!

    1. Show previous comments  2 more
    2. akuccputsedut

      tahniah...

    3. ne7za

      ptk mansuh

    4. diodzener

      Tahniah ar..moga dpt anjakan gaji..

  8. tukketuk » Helghast

    okok.,jan d ketuk pakai tukul sudah.,

  9. Helghast

    to tukketuk welcome here...

    1. tukketuk

      thanks.,hijikata.,

  10. Helghast » tukketuk

    welcome to Putera.com...buat mcm rumah sendir,cume jangan gatal2,nanti kena ketuk huhuhu...

  11. Helghast

    bas 2 tingkat selamat jika cara pemanduan dan sistem keselamatan terjamin,kalau bawak keta kebal tapi pemandu mabuk pun boleh masuk laut juge.

    1. K.A.

      keta kebal boleh masuk laut sekarang loy

      main kejar2 lagi ngan kuda laut

      wakakaka

  12. Helghast

    obat kuat mau ka?

    1. akuccputsedut

      ubat kuat kat hati yang dah retak nih sebelum pecah berderai... aku mau arr.. selain dari tuh... aku bo layan...

  13. Helghast

    perut memulas...rase nak berak! sape nak ikut!!!

    1. tukketuk

      nak ikut.,.lolz,.

    2. akuccputsedut

      jangan lupa baca doa sebelum masuk tandas.. ngan tutup pala tuh..

    3. tukketuk

      yew2.,.,hehe,.

  14. Helghast

    Nanjyakorewa!!!!!

    1. FryShadow

      hamjadah~

    2. PenjejakBadai

      sibuk nak guna bahasa jepun..nie mesti br blaja..cittt

    3. akuccputsedut

      loorr.. orang jepun sesat macam loy memang suka sangat cakap bahasa jepun dia tuh... relaxxx.. arrr.. nak balik jepun dah takleh.. kena buang negara... jadi gitu arr...

  15. Helghast

    Tahniah kepada Hotpoppy kerana bertunang dengan rakan epergayan beliau,K.A Tahniah!!! hahaha!!!!!

    1. FryShadow

      LOL!

    2. myee

      Hotpoppy, sapa dia, bile drang bertunang?

  16. Helghast

    yeah reputation aku dah naik!!!

  17. Helghast » hotfloppy

    funny gay aka poppy win KA hahaha!!!

  18. hotfloppy » Helghast

    funny gay win apa lak ??

  19. Helghast » akuccputsedut

    signature ko pun mcm taik jugak,taik ape?aku tak tau sebab aku aku takde modal nak menganjing.itu sahaja,sekian...hahaha!!!!

  20. Helghast » Navigator®

    cilake nak tengok gambo pompuan hahahaha!!! kena tipu...

  21. akuccputsedut » Helghast

    signature loy cam taik kambing.. gugur bulat2..sebijik sebijik jatuh... deyyy...