• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

MalaYneuMaya

Moderator
  • Content count

    3480
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

4 Normal

About MalaYneuMaya

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 12/07/84

Contact Methods

  • Website URL http://

Profile Information

  • Gender Male
  • Location is from..
  • Interests ada la 5% setahun..laa interest apa maksud ko nih?

Previous Fields

  • Nama lain nitrous_oxide_system

Status Feed



  1. MalaYneuMaya » raidizh AR

    ok2 sori ye..paham

  2. raidizh AR » MalaYneuMaya

    waalaikumsalam.. ko mesej kat henset ak xdpt reply tau. kalo nak tegur ak, tegur kat tenet. ak sng sket bkk tenet

  3. MalaYneuMaya » raidizh AR

    assalamualaikum...

  4. e_X » MalaYneuMaya

    Nightwish eh, Epica lagi layan?

    1. MenCaRi

      lama x nampak

  5. MalaYneuMaya » raidizh AR

    takde duet..mintak kat mak

  6. raidizh AR » MalaYneuMaya

    paksu! nak eskeyem!

  7. MalaYneuMaya » Miss U.A

    ehem2? apanya ummie..

  8. h!me » MalaYneuMaya

    oret bebeh..

    wink wink.. ^^

    tp takot tak sempat sampai umah je lor..

    kikiki :P

  9. MalaYneuMaya » h!me

    kang beli cendol sekali..

  10. h!me » MalaYneuMaya

    nnt jam 5 la..

    nih kt opis..

  11. MalaYneuMaya » h!me

    mayu pi masuk umah..

  12. h!me » MalaYneuMaya

    ^^ jgn nengok lame2..

    kita mayu... :blush:

  13. h!me » MalaYneuMaya

    cmtu tukar la..

    cik maya yg changtek..

    ekekekeke...

  14. MalaYneuMaya » h!me

    salam ramadhan..

    mana ada hensem..salah org tu