• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Tuan Mazwan Misbah

Members
  • Content count

    598
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About Tuan Mazwan Misbah

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 09/14/83

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Kuala Lumpur

Previous Fields

  • Nama lain Tuan Mazwan Misbah

Status Feed

  1. Tuan Mazwan Misbah

    is happy to be back in Putera.com

  2. OkEsh » Tuan Mazwan Misbah

    probs sqm tu dh setel ke lom frenz?..

  3. OkEsh » Tuan Mazwan Misbah

    dh setel ke lom yg sqm tu?...wat camne?..

  4. hairulfadly » Tuan Mazwan Misbah

    I'm the Angel of Death. I knew your sister, your mother, of course, and your grandmother......I don't kill. I merely claim the souls of those who've already died.

  5. Tuan Mazwan Misbah » alymiey

    kaut buat bisnes.....jutawan dah kot

  6. Tuan Mazwan Misbah

    knp la zalim sgt p wat virus ni r