• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

nie feng

Members
  • Content count

    2809
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

13 Baik

About nie feng

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 02/09/80

Contact Methods

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Taman Pedang
  • Interests - AutoCad 2010
    - Adobe Photoshop CS5
    - Google SketchUp 7
    - CyberLink PowerDirector
    - Photomatix Pro 3

Recent Profile Visitors


13395 profile views

Status Feed



  1. h!me » nie feng

    yo yo... watsup!!! hahahah XD

  2. h!me » nie feng

    yeshhh????

  3. Panglima Khalid » nie feng

    lama tak online nih...

  4. crazy_labelle » nie feng

    akakaka....

    jeles pla si alizee ni... huhu...

    ko wat ape amy??

    nak carik bini ke 5 ke.... huhu...

  5. nie feng » crazy_labelle

    sejak bile pulok gaban jadi warne pink ni.

  6. nie feng » Batista

    wow... leah dizon.

  7. nie feng » Kuzie

    lame tak masuk putera. bz dengan bng lagi ke.

  8. boyzgamers » nie feng

    alo feng pekabar bro?

  9. crazy_labelle » nie feng

    huhu... biase la... ak lg femes dr alizee... wakaka..

  10. nie feng » crazy_labelle

    tak sangke aku, ramai jugak jejaka2 yang melawat ko yea. hahaha

  11. dukun » nie feng

    hah, gambar awek gak (alizee)..

    layan gak la :)

  12. MalaYneuMaya » nie feng

    assalamualaikum

    dulu aku ada la tgk video clip dia..lama dah..huhu..la is la bonita

  13. nie feng » MalaYneuMaya

    yes, itu mmg alizee. time mude2 dulu. hehe

  14. MalaYneuMaya » nie feng

    assalamualaikum

    sapa tu..Alizee ke? huhu

  15. nie feng » dukun

    perghh, awek saje ko layan. haha.

  16. crazy_labelle » nie feng

    hahaha... marah si tenux lew...

  17. nie feng » crazy_labelle

    aku tak tahu siape yang mule2 bawak virus joker ni. dengan aku2 sekali kene joker. wahaha.

  18. crazy_labelle » nie feng

    walawey... penjejak badai pon da dijoker kan... uhuhuhu...

  19. Raja_Kayangan » nie feng

    aku dh tak men bng...br nk blaja travian

  20. nie feng » Raja_Kayangan

    lame tak nampak. sibuk dengan bng lagi ke? hehe.

  21. Myths » nie feng

    ahaha...

    shh..

    jgn ksi tau len org erk..

  22. nie feng » Myths

    sejak dah betunang ni jarang betul ko ade yea. mirc pun tak nampak langsung ko kat situ. ko pergi belajar sains rumah tangga pulak ke? haha

  23. Myths » nie feng

    haha.. ape lak kawen.. tunang je.. keke

  24. nie feng » Myths

    lama tak masuk forum. mana ko pergi? balik kg ke kawin? haha

  25. crazy_labelle » nie feng

    bile mase pla ak ngumpat nih... ko ni, men fitnah2 ak je... mulut ko da insurans ke blom???