• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

ahmades

Members
  • Content count

    1978
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

2 Normal

About ahmades

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/09/86

Contact Methods

  • MSN ahmades86i
  • Website URL http://ahmades.blogspot.com
  • Yahoo ahmades86i

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Semananjung Malaysia
  • Interests Modding Computer, Overclocking, Programming C++, JAVA dan VB.

Previous Fields

  • Nama lain The Filosofphy

Status Feed



  1. ahmades

    aku hensem! sekian!

    1. Show previous comments  2 more
    2. akuccputsedut

      hensem ajo tapi ati tak berapa hencem.. tak guno jugak... muka mau hencem ati pung mau hencem jugok yer.. ok SEKIAN...

    3. K.A.

      poket kalo hensem,

      opkos terus hensem

      wakaka

    4. akuccputsedut

      aku suka yang poket encem.. wakakkakaka....

  2. OkEsh » ahmades

    pakcik ahmades..where r u now?

  3. OkEsh » ahmades

    kerbau dlm paya, selamat ari raya.

    susu lembu dlm tin, maaf zahir batin. :D

  4. mk_gunnerz » ahmades

    selamat ri raye ahmades..lame tak nampk..ko sihat ke saket..huhu

  5. wutedo » ahmades

    hai.. bole berkenalan

  6. nie feng » ahmades

    ko ape kurangnye. awek asyik intai ko je.

  7. ahmades » wutedo

    Wutedo nih pangkat pak aku dah nih. Bapak budak kuikuikui

  8. ahmades » nie feng

    Hang nih kalau dengan awek, laju ja reply nohhh..

  9. ahmades » OkEsh

    Salah! Orang makin hensem dan macho selalu. hokhohohkohkohkohkohkohk

  10. ahmades » MalaYneuMaya

    Makasih makasih dengan ucapan itu... :D

  11. ahmades » mk_gunnerz

    Makasih pasal wishkan besday aku. Bertambah macholah aku lepasnih...:P

  12. OkEsh » ahmades

    salam...hepi besday pakcik ahmades...yehaa ada org tu dh makin tua :P

  13. MalaYneuMaya » ahmades

    assalamualaikum

    selamat ari jadi..Allah selamatkan kamu..

  14. mk_gunnerz » ahmades

    selamat ri jadi smoga pjg umo mura rezki...22 da tue da tu..=p

  15. mfaizul89 » ahmades

    tumpang lalu...

  16. OkEsh » ahmades

    wahai ahli falsafah... bila masa tak sibuk ni?..ingat nak mintak pakcik ajar c++ le...

  17. Batista » ahmades

    hy lh tlg ak jl dnut x..ak sgt bsn..dnt lm x msk..x mrh cm dl//bst x ayat sms aku...huhu gurau je amat...selamat menyambut taun baru 2008..smoga ko trus hensem hendaknya

  18. hairulfadly » ahmades

    selamat hari raye .. maaf zahir dan batin ...

  19. ahmades » hairulfadly

    Kalau dia panggil aku abang... malooo la aku...*blush*

  20. hairulfadly » ahmades

    aku ingat ko dah tua.. sebab iffa panggil ko pakcik ahmadess... lol

  21. ahmades » hairulfadly

    Biasa laa.. hehehehehe. Muda-muda kenalah belajar banyak-banyak.

  22. hairulfadly » ahmades

    mudeye ko.. lol

  23. Ain Joe » ahmades

    baru tau ke?gune la kemudahan yg ade

  24. OkEsh » ahmades

    lawat profile pun nk duit raye?..bleh2.. duit raye virtual...hehe

  25. ahmades » wutedo

    Banyak la hang! hohohohoh