• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Activity Stream

Activity Stream

  1. muhian added a post in a topic Sistem Anda..   

    Haha hello putera.com 2019!!!
    Kita masih layan RIG.
    spec update
    Intel Core i7 [email protected]+liquid metal
    Noctua NH-D15 cooler
    MSI Z77A-GD65
    Kingston HyperX beast 16gb ddr3 2400mhz 1.65v
    Zotac GTX1080Ti x2 SLI
    Seasonic 1000w platinum
    Benq RL2455HM 24" led lcd
    Liteon 24x dvdrw
    Creative T10 2.0ch
    Cherry MX Board 3.0 mechanical keyboard brown switch
    Logitech M100r mouse
    Coolermaster 690 III white edtion
    • 0
  2. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sebarang masalah boleh ke instaforex.com dan bercakap dengan online support instaforex. dijamin segera
    • 0
  3. Moderator2 added a post in a topic Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Malaysia/singapura/brunei   

     
    SENARAI PELANGGAN/PELAJAR AL-QURAN TERKINI - 15/2/19

    Guru Darul Furqan YANG TELAH BERDAFTAR sila pilih dan 'reserve'  mana-mana pelanggan/pelajar yang terhampir dengan anda dalam senarai dibawah.
    *Bagi Guru Al-Quran yang belum membuat pendaftaran lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !
    **Sekiranya 2 atau lebih guru membuat reserve keatas pelajar yang sama, keutamaan akan diberi kepada Guru yang memiliki Manual Guru.
     
     
    //////////////////////// - PELAJAR NO. 838 - Untuk Di Reserve Oleh Guru Kawasan Selangor
    INFO PELANGGAN :
    Nama Pelajar : Fatimah
    Kategori : dewasa wanita
    Kawasan :   saville kajang
    Pada hari  : Isnin - Jumaat
    Waktu pengajian : 7.30pg - 8.30pg @ 8pg - 9pg
    CARA RESERVE :
    Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
    ke bursacourse[at]gmail[dot]com
    dengan tajuk email " PELAJAR NO. 838 " selewat-lewatnya Ahad ini.
    *Guru boleh membuat reserve yang berbeza dengan Lokasi yang mereka daftarkan dalam Link Profile
     
     
    //////////////////////// - PELAJAR NO. 837 - Untuk Di Reserve Oleh Guru Quran Kawasan Penang
    INFO PELANGGAN :
    Nama Pelajar : Rayyan
    Kategori : Kanak-kanak
    Kawasan : Jalan Bukit Dumbar, Jelutong,
    Pada hari  : Hari biasa
    - Waktu pengajian : 7.30PM

    CARA RESERVE :
    Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
    ke bursacourse[at]gmail[dot]com
    dengan tajuk email " PELAJAR NO. 837 " selewat-lewatnya Ahad ini.
    *Guru boleh membuat reserve yang berbeza dengan Lokasi yang mereka daftarkan dalam Link Profile
    *Guru boleh berbincang dengan pelanggan mengenai jadual jika perlu
     
     

    //////////////////////// - PELAJAR NO. 836 - Untuk Di Reserve Oleh Guru Quran Kawasan Kelantan
    INFO PELANGGAN :
    Nama Pelajar : FATIHAH
    Kategori : DEWASA (wanita)
    Kawasan : SEKOLAH AGAMA WATANIAH, 18500 MACHANG, (20 min dari Padang Siam)
    Pada hari  : RABU (8.30pm - 9.30pm)

    CARA RESERVE :
    Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
    ke bursacourse[at]gmail[dot]com
    dengan tajuk email " PELAJAR NO. 836 " selewat-lewatnya Ahad ini.
    *Guru boleh membuat reserve yang berbeza dengan Lokasi yang mereka daftarkan dalam Link Profile
     
     
    //////////////////////// - PELAJAR NO. 826 - Untuk Di Reserve Oleh Guru Quran Kawasan Selangor
    INFO PELANGGAN :
    Nama Pelajar : Rohana
    Kategori : Lelaki ( 16 tahun )
    Kawasan :  Lorong Haji Itam, Kg Delek Kanan, 41250 Klang
    Pada hari  : Selasa & Rabu
    Waktu Pengajian : 3 pm - 4 p.m

    CARA RESERVE :
    Guru yang berhampiran dengan pelanggan sila emailkan ID Guru & kadar upah sebulan (Jumlah Jam Sebulan x Kadar Sejam)
    ke bursacourse[at]gmail[dot]com
    dengan tajuk email " PELAJAR NO. 826 " selewat-lewatnya Ahad ini.
    *Guru boleh membuat reserve yang berbeza dengan Lokasi yang mereka daftarkan dalam Link Profile
    *Guru boleh berbincang dengan pelanggan mengenai jadual jika perlu
     
     

    ================================
    *Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar emel 'reserve' PELAJAR, itu bermakna PELAJAR tersebut telah diutamakan kepada "Guru berdaftar" lain yang memiliki Manual guru.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    .
     
     
    • 0
  4. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    instaforex amat mesra pelanggan, sya dah lama dengan mereka
    • 0
  5. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    jom sertai instaforex,macam2 ada diinstaforex
    • 0
  6. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    paling mudah adalah dengan mempromosikan pembukaan akaun baru di instaforex dengan menjadi affliate instaforex
    • 0
  7. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    pelbagai cara dpt menjana kewangan di instaforex
    • 0
  8. Moderator2 added a post in a topic Kerja Di Rumah (Rm2500) Penterjemah English<>Malay/ Arab/ Cina   

    LATEST TRANSLATION JOB TO BE RESERVED - FEB 14th
     
    Translation Jobs below, are only for REGISTERED Translators to reserve.
    *Translator who have yet to register, please do so as soon as possible !
     
    * RESERVE Jobs that match your backgroud / field (DO NOT Reserve Jobs that requires Translator from Medical field if you're not one )
    * RESERVE hanya Job yang matching dengan latarbelakang / bidang pengajian(Field) anda !! (Jangan reserve JOB dalam bidang Game jika anda bukan dari bidang tersebut !)
    **Reserve hanya diproses pada hari Khamis .
    **Reserve will only be processed on Thursday.
     
     
    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2080 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: anshtranslation
    Language: English to Malay
    Pages : long term collaboration
    Deadline : ASAP
    Field : general

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2080 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     

    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2079 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Mohammed Khalid
    Language:  Spanish>English
    Pages : 16,000 words
    Deadline : ASAP
    Field : general

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2079 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     
     
    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2078 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Mukhtar Nabaleh
    Language: English>Arabic
        Arabic>English
    Pages : 220 words
    Deadline : ASAP
    Field : general

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2078 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     

    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2077 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Dan Luo
    Language:       English>Brazilian Portuguese
        English>Arabic
    Pages : Translate  E-commerce website
    Deadline : ASAP
    Field : Business Marketing

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2077 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     

    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2076 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Татьяна Демидова
    Language:  English>Russian
        Russian>English
    Pages : not mention
    Deadline : ASAP
    Field : Advertising

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2076 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     
     

    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2075 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Imprimatur Ltd
    Language: English>Chinese (Chinese – Hong Kong SAR)
    Pages : 2,000 words
    Deadline : ASAP
    Field :  Advertising  luxury car

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2075 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     
     
    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2074 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Seunghwan Lee
    Language: Japanese>English
    Pages :  large-scale project regarding Patent translation
    Deadline : ASAP
    Field :  Law and Legal

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " Translation Job 2074 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     
     
     

    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2073 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Carrie Jiang
    Language: English>Japanese
    Pages : not mention
    Deadline : ASAP
    Field : general

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " TRANSLATION Job 2073 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     
     
    //////////////////////// - LATEST TRANSLATION JOB 2072 - Online ( INTERNATIONAL )
    TRANSLATION JOB INFO:

    Client Name: Salina Eldin
    Language:   English>Burmese
        English>Malay
        English>Czech
        English>Danish
    Pages : 8 weeks project
    Deadline : ASAP
    Field : located in greater Los Angeles area

    Translator interested with this Job please email your TRANSLATOR ID & total cost/charge to do the translation
    to BursaCourse[at]gmail[dot]com
    with subject titled " TRANSLATION Job 2072 " no later than today.
    *ONLY TRANSLATOR WHO REGISTERED AS INTERNATIONAL TRANSLATOR MAY RESERVE THIS JOB
     
     
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    *If you do not received any reply after submitting reserve email, it means the Job has been taken by another Registered Translator who fits the requirement field as set by the client
     
     
     
     
     
     
     
    • 0
  9. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    betul tuan, instaforex amat aktif dalam menganjurkan pertandingan2 trading ini
    • 0
  10. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    selain dr itu byk juga contest lain yg dianjurkan instaforex
    • 0
  11. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    janagn lupa baca terma dan syarat pertandingan di instaforex.com
    • 0
  12. Moderator2 added a post in a topic Macam mana nak tukar RM50 -> RM3,000 dlm masa 1 jam... Teknik FX 100 PiPS Sehari   

     GBP/USD GBP/USD signal21 minutes agoFromGMT+08:00 13:10TillGMT+08:00 17:10BuyBuy at1.2899Take profit* at1.2928Stop loss at1.2858
    • 0
  13. Moderator2 added a post in a topic Macam mana nak tukar RM50 -> RM3,000 dlm masa 1 jam... Teknik FX 100 PiPS Sehari   

     GBP/USD GBP/USD signal21 minutes agoFromGMT+08:00 13:10TillGMT+08:00 17:10BuyBuy at1.2899Take profit* at1.2928Stop loss at1.2858
    • 0
  14. instafx_N9 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    Juara Dunia dalam sukan paling intelektual menyertai kami!


     



     
    InstaForex dengan bangga mengumumkan rakan kongsi intelektual yang baru. Lagenda Grandmaster catur Viswanathan Anand menjadi duta jenama syarikat kami. Berikut adalah beberapa pencapaiannya:


     
    2000 - Juara Dunia FIDE

    2007 - Pemenang Kejohanan Catur Dunia

    2017 - FIDE World Rapid Chess Champion


     
    Vishy Anand boleh membanggakan beratus-ratus kemenangan dalam kejohanan berprestij. Dia memiliki enam anugerah Oscar Chess, dan hadiah-hadiah hadiah lain yang dia terima di India, negaranya. Jadi, ini adalah satu penghormatan yang besar untuk InstaForex untuk mengisytiharkan permulaan perkongsian penting sedemikian. Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand di laman web rasmi dan ketahui lebih lanjut mengenai Lagenda Grandmaster dan kontrak perkongsian baru.


     
    Maklumat lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11627.html

    Lawati laman web peribadi Viswanathan Anand https://www.instaforex.com/viswanathan_anand?x=ITXBvishyanand


     

     
    • 0
  15. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    pertandingan khas buat pelanggan di malaysia khas dari instaforex
    • 0
  16. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    lakukan deposit dan lakukan trade utk contest mazda instaforex
    • 0
  17. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    layari ke instaforex.com untuk melihat senarai pertandingan akaun demo instaforex
    • 0
  18. instaforexns added a post in a topic InstaForex - Company News   

    Keputusan dua pusingan peraduan InstaForex diumumkan



    Hari ini, kami akan menamakan pemenang dua pertandingan dari InstaForex: InstaForex Sniper dan Race Besar. Kami mengucapkan tahniah kepada para pemilik hadiah dan berharap nasib baik kepada semua pedagang yang mengambil bahagian dalam pertandingan dari InstaForex dan keberanian kepada mereka yang akan melakukannya!

    Instaforex Sniper

    Fortune sering memberi peniaga yang berminat, pesakit, dan pantas dalam pertandingan Sniper InstaForex. Menurut keputusan peringkat terakhir pertandingan Sniper InstaForex, Alexander Alekseevich Usov menjadi pemenang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemilik hadiah dan ingin dia terus menunjukkan semangat perjuangan dan kesanggupannya untuk berjaya. Jadi, daftar dan sertai kami! Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 18 Februari 2019 hingga 22 Februari 2019.

    Great Race

    Ivan Grigorievich Kulikov menjadi pemenang peringkat perlumbaan InstaForex Great Race. Kami mengucapkan tahniah kepada juara dan melihat hubungan yang panjang dan bermanfaat dengan syarikat kami. Terdapat empat peringkat ke depan dan masih ada peluang untuk menyertai perlumbaan. Tidak pernah terlambat untuk menjadikan halaman menarik baru. Peringkat seterusnya akan bermula pada 18 Mac, 2019 dan akan berakhir pada 19 April 2019.

    Lebih Lanjut Tentang Pertandingan

    Gambar dan Ulasan Para Pemenang

    Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/11616.html


     
     
    • 0
  19. Moderator2 added a post in a topic Perkhidmatan Membuat Resume / CV (English & BM) & Carikan Jodoh !   

     
    Nama calon: Aizu
    Umur: 30 thn
    Status: single
    Pekerjaan: business sendiri
    Asal:melaka
    maklumat lanjut : http://carijodohclub.blogspot.com/2019/01/aizu-ingin-mencari-jodoh.html
     
     
    .
    • 0
  20. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    peluang memenangi hadiah lumayan secara percuma dari instaforex
    • 0
  21. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tunggu apa lagi jom daftar masuk pertandingan instaforex mazda 6 sekarang
    • 0
  22. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    beruntung trader malaysia mendapat layanan dr instaforex
    • 0
  23. |||||| added a post in a topic InstaForex - Company News   

    satu penghargaan diberikan oleh instaforex buat para pelanggan mereka di malaysia
    • 0
  24. Moderator2 added a post in a topic Jawatan Kosong (RM3200) Guru Tuisyen SPM, UPSR, Pt3 - Malam / H.Minggu / via WhatsApp   

    LATEST JOB TUISYEN - 11/2/2019

    Job Tuisyen dibawah HANYA terbuka kepada Tutor yang telah memiliki " MANUAL PANDUAN TUTOR " . Pastikan anda telah membaca bab "Jadual Tuisyen" dan "Kutipan Yuran" !
    *Bagi Tutor yang belum membuat pendaftaran  lagi, sila buat pendaftaran secepat mungkin !
    **Job Tuisyen Online ( Mengajar tuition melalui Skype/YM/Fb ke seluruh Malaysia, tidak kira anda di negeri mana !) hanya untuk tutor yang telah menaiktaraf kepada TUTOR ONLINE SAHAJA boleh reserve. Untuk menaiktaraf ke Tutor Online, sila rujuk emel autoresponse yg diterima.
     
     

    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION ONLINE/WHATSAPP 1065 - Untuk DiReserve Oleh Tutor ONLINE/WHATSAPP !
    INFO PELANGGAN TUISYEN:
    Nama Pelanggan Tuisyen: Farina
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): Bahasa English dewasa
    Kawasan: TUISYEN ONLINE/WHATSAPP ( Whatsapp ) -  Untuk DiReserve Oleh TUTOR SELURUH NEGARA
    Pada hari: ikut guru
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID , Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition ONLINE/WHATSAPP 1065 - Subjek?'" selewat-lewatnya esok.

    *Rujuk emel autoresponse yg diterima, utk cara naik taraf ke Tutor ONLINE/WHATSAPP
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     

    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1064 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Selangor
    Nama Pelanggan Tuisyen: Hani
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): English SPM
    Kawasan : Meru Klang                                         
    Pada hari: ikut guru
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1064 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     
    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1063 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Sarawak    
    Nama Pelanggan Tuisyen: Ted
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): Bahasa Arab
    Kawasan : Bintulu                                    
    Pada hari:  ikut guru
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1063 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     
     
    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1062 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Pulau Pinang

    Nama Pelanggan Tuisyen:  Zurani
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): semua UPSR subjek terutama Sains
    Kawasan : Pajak Song, Kepala Batas                                                
    Pada hari: hari biasa(hari Kerja)
    - Waktu tuisyen (Time): 8 pm - 10 pm
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1062 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     
     

    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1061 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan selangor
    Nama Pelanggan Tuisyen: Norsalin
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): Math & English– Std 6 (upsr) & English – lepasan SPM (Kolej)
    Kawasan : Lorong Setia 4, Batu 18 ¾, Kuang, 48050 Rawang
    Pada hari:  every Tuesday
    - Waktu tuisyen (Time):   7.00 pm – 9.00 pm
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1061 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     

    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1060 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Perak
    Nama Pelanggan Tuisyen:  Syarina
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih):  Matematik tingkatan 5
    Kawasan : kampung tersusun muhibbah kopisan baru 31600 gopeng perak. (dekat politeknik ungku omar)
    Pada hari: Rabu (4ptg-5ptg)
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1060 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     
    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1059 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Perak
    Nama Pelanggan Tuisyen: osman
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): bahasa arab utk spm
    Kawasan : pt buntar                                                     
    Pada hari: ikut guru
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1059 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     

    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1058 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Johor

    Nama Pelanggan Tuisyen: Qhui
    Subjek (Pilih PMR : Bahasa Melayu , Matematik, Geografi, SPM : Prinsip Perakaunan , Matematik, Ekonomi Asas
    Kawasan : Batu Pahat
    Hari tuisyen yang diingini: ikut guru

    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1058 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     
    //////////////////////// - LATEST JOB TUITION 1057 - Untuk DiReserve Oleh Tutor Kawasan Selangor
    Nama Pelanggan Tuisyen: Rohaya
    Subjek (Pilih salah satu atau lebih): Form 1 - BM, Eng, Science, Sejarah, Geo, Maths, Pendidikan Islam
    Kawasan : Bangi Avenue Phase 2 Kajang 43000 Selangor
    Pada hari:  Sabtu & Ahad?
    - Waktu tuisyen (Time): ?8pm - 10pm?
    CARA RESERVE : Tutor yang berkenaan sila emailkan TUTOR ID, Subjek (Pilih salah satu atau lebih) yang boleh mengajar & kadar upah sebulan ( Rujuk Manul Tutor untuk cara Kiraan )
    ke OneHomeTuition[at]yahoo[dot]com
    dengan tajuk email "Job Tuition 1057 - Subjek? " selewat-lewatnya esok.
    *Tutor boleh  membuat reserve yang berbeza dengan Subjek, Jadual dan Kadar yg didaftarkan dalam Link Profile
     
     

    ================================
     
    *Sekiranya anda tidak mendapat sebarang maklumbalas setelah menghantar 'reserve' Job Tuisyen, itu bermakna Job Tuisyen tersebut telah diutamakan kepada "Tutor berdaftar" yang lain ATAU kerana anda BELUM mempunyai Manual Panduan Tutor.
     
     
     
     
     
     
     
     

    .
    • 0
  25. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ada satu pertanidngan akaun live khas untuk trader malaysia iaitu pertandingan instaforex mazda 6
    • 0